flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддя Закарпатського апеляційного суду йде у відставку

27 березня 2024, 11:31

У вівторок 26 березня 2024 року, Вища рада правосуддя розглянула на засіданні матеріали щодо звільнення суддів за загальними обставинами.

У зв’язку з поданням заяви про відставку, ВРП звільнила з посади судді Закарпатського апеляційного суду Куштана Бориса Петровича.

Закарпатський апеляційний суд щиро вдячний Борису Петровичу за самовіддану, невтомну працю на посаді судді, життєву мудрість та досвід, багаторічний вклад у розвиток правосуддя, дотримання принципів неупередженості та чесності. 

Зичимо Борису Петровичу міцного здоров’я, щастя й радості, довгих років життя з таким же оптимістичним настроєм. Нехай новий етап у Вашому житті принесе позитивні та яскраві емоції і буде сповнений незабутніми враженнями!

Водночас, повідомляємо, що всі справи, які перебували у провадженні судді Куштана Б.П. будуть автоматично розподілені з визначенням іншого складу суду.

З урахуванням вищезгаданого, розгляд цих справ відкладається. Про нову дату та час учасники судового процесу повідомлятимуться додатково.

Інформацію про дату і час розгляду справ також можна отримати на сайті Закарпатського апеляційного суду в розділі «Список справ, призначених до розгляду» за посиланням: https://zka.court.gov.ua/sud4806/gromadyanam/csz