flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Апеляційний суд запрошує до своєї команди

03 січня 2023, 10:00

Якщо Ви - пунктуальні, комунікабельні та відповідальні, запрошуємо приєднатися до команди Закарпатського апеляційного суду.

Наразі в установі вакантною є посада секретаря судового засідання.

Дана посада - чудовий шанс для професійного та кар’єрного росту. Будучи секретарем судового засідання, Ви станете учасником судового процесу з відповідним процесуальним статусом, від вчасного виконання Вами роботи залежатиме явка сторін в судове засідання, правильність фіксування судового процесу, якість оформлення судових справ та багато інших аспектів роботи суду та етапів судового процесу.

Додаткову інформацію можете отримати за тел.: (0312) 61-40-79 або звертайтесь безпосередньо до суду за адресою м.Ужгород, вул.Довженка, 7 (запитати керівника апарату). 

Нагадаємо, що на період дії воєнного стану призначення на посади в органах державної влади та місцевого самоврядування осіб здійснюється без конкурсного відбору. Зокрема, без подання декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, та без сертифіката про підтвердження рівня володіння державною мовою.