flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До апеляційного суду надійшло кримінальне провадження стосовно неповнолітньої потерпілої з оскарженим вироком Воловецького районного суду

25 квітня 2023, 11:23
24 квітня 2023 року до Закарпатського апеляційного суду надійшли матеріали кримінального провадження щодо трьох неповнолітніх осіб, які вчинили сексуальне насильство до неповнолітньої потерпілої в якому прокурор та представники потерпілої подали апеляційні скарги на вирок Воловецького районного суду від 16 березня 2023 року.
 
Відповідно до ст. 398 КПК України апеляційна скарга, що надійшла до суду апеляційної інстанції, не пізніше наступного дня передається судді-доповідачу. Отримавши апеляційну скаргу на вирок чи ухвалу суду першої інстанції, суддя-доповідач протягом трьох днів перевіряє її на відповідність вимогам статті 396 КПК України і за відсутності перешкод постановляє ухвалу про відкриття апеляційного провадження.
 
Це кримінальне провадження було зареєстроване в автоматизованій системі документообігу суду в день надходження та передане судді-доповідачу для вирішення питання про відкриття апеляційного провадження.