flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В апеляційному суді відбулися збори з нагоди Дня працівників суду

15 грудня 2023, 13:06

В Закарпатському апеляційному суді відбулися урочисті збори колективу з нагоди професійного свята – Дня працівників суду. 

Очільниця суду Ганна Фазикош привітала колег зі святом, висловила подяку суддям та працівникам апарату і звернула увагу на важливість здійснення правосуддя у нелегкі для країни часи.

До привітань приєдналися судді цивільної палати Борис Куштан  та Михайло Мацунич, а також суддя кримінальної палати Іван Феєр. Судді побажали колективу міцного здоров’я, ентузіазму та сил у щоденній праці задля забезпечення функціонування судової системи, і якнайшвидшої перемоги України у війні та мирного неба над головою.

 

На урочисті збори завітав заступник голови Закарпатської обласної військової адміністрації Мирослав Білецький. Вітаючи колектив апеляційного суду, Мирослав Золтанович побажав служити закону з невичерпною енергією та витримкою, успіхів у відповідальній роботі, міцного здоров’я та якнайшвидшого завершення війни. Від імені Закарпатської ОВА колектив Закарпатського апеляційного суду отримав подяку.

 

Після вітань керівник апарату суду Василь Гецко ознайомив присутніх із рішенням Ради суддів України про нагородження працівників апеляційного суду.

 

За сумлінне виконання службових обов’язків, вагомі досягнення у професійній діяльності, особистий внесок у розвиток судової влади та з нагоди професійного свята від імені Ради суддів України очільниця суду нагородила:

Вікторію Кулик - начальника відділу планово-фінансової діяльності бухгалтерського обліку та звітності.

Олеся Піцура – заступника начальника відділу матеріально-технічного забезпечення та інформаційних технологій.

Христину Шмигановську – помічника судді.

 

Також Ганна Фазикош відзначила подяками Закарпатського апеляційного суду за сумлінне виконання службових обов’язків, багаторічну та плідну працю:

Лейлу Костюк – помічника судді.

Світлану Чейпеш – секретаря судового засідання.

Романа Дзьобака – провідного спеціаліста відділу матеріально-технічного забезпечення та інформаційних технологій.   

 

Прес-служба Закарпатського апеляційного суду