flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судді апеляційного суду передали на фронт FPV-дрони

07 березня 2024, 14:50

Судді Закарпатського апеляційного суду придбали та передали 10 FPV-дронів-камікадзе «Генерал Черешня» Краматорському прикордонному загону.

До апеляційного суду завітав командир Руслан Цапюк, якому судді й передали «пташок» на передову. Військовий поділився історіями з фронтового життя загону та розповів про формат їхньої роботи. Командир прикордонного загону подякував суддівському корпусу Закарпатського апеляційного суду за підтримку та допомогу, а також подарував бойовий прапор Краматорського прикордонного загону. В свою чергу судді подякували за захист, службу в ім’я України і зазначили, що в разі виникнення потреб, воїни завжди можуть звертатися до них.

«Зараз наші військові, як ніколи, потребують підтримки з боку тилу. Як моральної, так і фінансової. Запити з фронту постійні, враховуючи велику інтенсивність боїв. Будемо раді, якщо в майбутньому також будуть долучатися і місцеві суди, аби допомагати воїнам ще потужніше,» - зазначила голова суду Ганна Фазикош.

Варто зазначити, що Закарпатський апеляційний суд з перших днів підтримує наших захисників та захисниць. Як судді, так і працівники апарату апеляційного суду регулярно здійснюють особисті відрахування, беруть участь в заходах на підтримку Сил оборони.

Віримо в наших захисників та захисниць, молимося за них та усіляко підтримуємо! Все буде Україна!

Прес-служба Закарпатського апеляційного суду