flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Увага! Вакансія!

11 березня 2024, 11:38

Закарпатський апеляційний суд у пошуках прес-секретаря! Якщо Ви маєте хист до написання публікацій, творча, комунікабельна та відповідальна людина, знаходитеся в пошуках роботи - запрошуємо приєднатися до команди апеляційного суду.

Робота у пресслужбі суду має багато переваг, особливо, для журналістів-початківців та студентів. Оперативне і об’єктивне висвітлювання здійснення правосуддя – важлива ланка комунікації з суспільством. Тож, будемо раді бачити у команді Закарпатського апеляційного суду.

Додаткову інформацію можете отримати за тел.: (0312) 61-40-79 або звертайтесь безпосередньо до суду за адресою м. Ужгород, вул. Довженка, 7 (запитати керівника апарату).

Нагадаємо, що на період дії воєнного стану призначення на посади в органах державної влади та місцевого самоврядування осіб здійснюється без конкурсного відбору. Зокрема, без подання декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, та без сертифіката про підтвердження рівня володіння державною мовою.