flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

"1 млн дерев за 1 день у 100 країнах світу" - колектив Закарпатського апеляційного суду долучився до масштабної екологічної акції

12 квітня 2021, 11:08
У суботу, 10 квітня 2021 року, у краї відбулася екологічна акція "Озеленення Закарпаття" в рамках міжнародного проєкту Greening of the Planet. До екоініціативи охоче долучилися працівники Закарпатського апеляційного суду разом зі своїми дітками.
В обласному центрі акція проходила на трьох локаціях, при цьому на кожній з них відбувалася індивідуальна висадка дерев. Працівники суду, спільно з іншими волонтерами, висаджували саджанці породи горіх, клен, явір, каштан їстівний вздовж Студентської набережної біля ПАДІЮНу в Ужгороді. 
Цьогоріч, у рамках проекту, було висаджено близько 65 тис. дерев у лісах та близько 5 тис. у громадах Закарпаття – зазначають організатори. І додають, що основною метою акції було привернути увагу до проблем екології та відновлення екосистеми планети, сформувати позитивний імідж України у світі через колективну історію успіху та об’єднання людей планети довкола боротьби з глобальними ековикликами. 
Закарпатський апеляційний суд вдячний за можливість взяти участь у акції