flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Після тривалої паузи відбувся конкурс на зайняття вакантної посади державної служби

14 квітня 2021, 15:42
У вівторок, 13 квітня 2021 року, після перерви тривалістю понад рік, пов’язаної з карантинними обмеженнями, в Закарпатському апеляційному суді відбувся конкурс на зайняття вакантної посади державної служби.
Вакантною була одна посада, яка належать до категорії «Б», тобто керівна. У конкурсі взяли участь троє осіб, під час першого етапу двоє з них успішно пройшли тестування на знання законодавства. 
У середу, 14 квітня 2021 року, відбувся другий етап конкурсу - співбесіда з членами конкурсної комісії. Після визначення результатів, конкурсантів чекає співбесіда з керівником Закарпатського апеляційного суду. Бажаємо їм успіхів!
  
 
Слід зазначити, що конкурси на посади категорії «Б» і «В», які обіймають особи, з якими укладені контракти на період дії карантину, оголошуватимуться в тій послідовності, в якій були укладені контракти. Ця посада була першою у переліку.
 
Нагадаємо, проведення конкурсів на зайняття посад державної служби було відновлено відповідно до Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо відновлення проведення конкурсів на зайняття посад державної служби та інших питань державної служби» № 1285-IX.