flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В апеляційному суді оскаржують запобіжний захід для депутата однієї із селищних рад Ужгородщини

28 квітня 2021, 11:12

Апеляційний суд переніс розгляд апеляційних скарг прокурора та сторони захисту на ухвалу слідчого судді Великоберезнянського районного суду, якою застосовано до  депутата однієї із селищних рад Ужгородщини запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

У зв’язку з ненадходженням матеріалів судового провадження з суду першої інстанції,  розгляд апеляції відкладено на 09 год 00 хв 19 травня2021 року.

Нагадаємо, дії підозрюваного правоохоронці кваліфікували за ч. 2 ст. 146 КК України (незаконне  позбавлення волі),  ч. 3 ст. 332 КК України (сприяння у незаконному переправленні через державний кордон України кількох осіб ), що вчинені за попередньою змовою групою осіб.

За версією правоохоронців, посадовець незаконно утримував трьох громадян Індії у своєму помешканні. Іноземців забезпечували продуктами харчування, а в подальшому планували нелегально переправити через держкордон до країн Європейського Союзу, залучивши спеціальних провідників. При цьому оплата таких послуг мала становити 3500 доларів США  з людини.

Пресслужба Закарпатського апеляційного суду