flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Інформація про рух кримінальної справи щодо Павлова П.П.

06 травня 2021, 15:55

У четвер, 06 травня 2021 року, призначено до розгляду апеляційні скарги захисників обвинуваченого Павлова П.П. та прокурора на ухвалений вирок Ужгородського міськрайонного суду від 09 березня 2021 року. Згідно з вироком Павлова П.П. визнано винуватим у вчиненні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 286 та ч. 3 ст. 135 КК України, а саме - порушення правил безпеки дорожнього руху та залишення в небезпеці потерпілого, що призвело до його смерті.

Відповідно до Протоколу щодо неможливості автоматизованого розподілу судової справи між суддями Закарпатського апеляційного суду визначити склад суду неможливо, оскільки двоє з трьох суддів судової палати з розгляду кримінальних проваджень та справ про адміністративні правопорушення брали участь у цьому ж провадженні під час досудового розслідування, тому вони не можуть повторно брати участь у розгляді цього провадження.

З метою забезпечення оперативності розгляду кримінального провадження та відповідно до положень статей 31, 32, 34 КПК України,  матеріали справи направляються до Касаційного кримінального суду у складі Верховного Суду для вирішення питання про передачу кримінального провадження до іншого суду апеляційної інстанції.