flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Привітання з нагоди Дня народження очільниці Закарпатського апеляційного суду Ганни Фазикош!

14 червня 2021, 13:25
 
Високопрофесійна, ініціативна, справедлива, порядна, готова до сміливих рішень та дій, з вогнем в очах і серці - ці слова якнайкраще характеризують Ганну Фазикош.
Ганна Василівна кілька років поспіль успішно й професійно очолює немалий колектив, віддається улюбленій справі на всі «сто», справедливо вимоглива до себе та інших, є принциповою, далекоглядною, відповідальною, рішучою.
Її енергія та ініціативність вражають. Своїм умінням працювати з людьми і для людей, іменинниця блискуче вміє знайти компроміс, чим безумовно заслужили авторитет серед колег.
Щиро бажаємо, аби Ваш, Ганно Василівно, ентузіазм, ніколи не згасав, а улюблена робота дедалі більше заряджала та надихала.
Попереду – широка життєва дорога, нові горизонти, прекрасні перспективи та сподівання. Нехай усе заплановане реалізується, а будь-які повороти долі завжди відкривають лише нові обрії для майбутніх перспектив.
Здоров’я міцного, радості від спілкування з найріднішими, хай кожен Ваш ранок починається з усмішки, а день завершується почуттям абсолютного щастя.
З повагою
Колектив Закарпатського апеляційного суду