flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В Закарпатському апеляційному суді відбулася спільна нарада з керівниками правоохоронних структур краю

25 серпня 2021, 09:19
За ініціативи очільниці Закарпатського апеляційного суду Ганни Фазикош відбулася спільна нарада керівництва суду та правоохоронних структур краю. Мета зустрічі - обговорити важливі питання судової практики у контексті розгляду кримінальних проваджень.
Захід відбувся за участі голови суду Ганни Фазикош, її заступника Олени Кожух, секретаря судової палати з розгляду кримінальнихз проваджень та справ про адміністративні правопорушення, судді Івана Стана та керівника Закарпатської обласної прокуратури Дмитра Казака.
У нараді взяли участь керівники окружних прокуратур краю, ДБР (з дислокацією у м. Ужгород), Закарпатської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері, Управління СБУ в Закарпатській області, Управління ДСР в Закарпатській області.
Основні питання, обговорені під час зустрічі, стосувалися теми судової практики Касаційного кримінального суду у складі Верховного суду, сформованої у рішеннях Об’єднаної палати ККС ВС за перше півріччя 2021 року.
Очільниця суду Ганна Фазикош провела аналіз судової практики Об’єднаної палати Касаційного кримінального суду у складі Верховного суду за перше півріччя 2021 року.
Секретар судовоі палати з розгляду кримінальних проваджень та справ про адміністративні правопорушення, суддя Іван Стан проаналізував проблемні питання в кримінальній юрисдикції, які виникають на практиці та запропонував своє конструктивне бачення щодо шляхів їх вирішення.
Ганна Фазикош наголосила на важливості проведення таких заходів та висловила сподівання що у майбутньому подібні зустрічі будуть такими ж продуктивними.