flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Головою Закарпатського апеляційного суду повторно обрали Ганну Фазикош

04 жовтня 2021, 15:42

Щойно завершилися загальні збори суддів Закарпатського апеляційного суду, на розгляд яких серед інших було включено і питання обрання голови установи. Суддівський корпус повторно довірив адміністративну посаду Ганні Фазикош.

Виборча процедура була проведена відповідно до законодавчих вимог шляхом таємного голосування більшістю від кількості суддів відповідного суду (згідно з ст.20 Закону України «Про судоустрій і статус суддів»). Строк повноважень новообраного голови - три роки, але не більше як на строк повноваження судді, у порядку, визначеному законом. 

Ганна Фазикош подякувала суддівському корпусу за виявлену довіру і підтримку та закликала колег до подальшої плідної співпраці. Очільниця суду також наголосила: як і в попередній каденції, наступні три роки головним її завданням на посаді залишається організація ефективної роботи установи задля якісного здійснення правосуддя.

Колектив суду вітає Ганну Василівну із обранням на відповідальну адміністративну посаду та бажає витримки, наснаги і успішної реалізації намічених планів.