flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Ганна Фазикош взяла участь в обговоренні нового навчального курсу НШСУ

28 жовтня 2021, 16:51

У Національній школі суддів України триває робота над новим навчальним курсом для суддів «Розгляд судами кримінальних проваджень щодо злочинів проти життя, здоров’я особи». Днями робоча група розробників зібралися, аби обговорити напрацьовані практичні завдання (фабули справ) та внести до них потрібні зміни.

Участь у роботі засідання взяли начальниця відділу науково-методичних досліджень проблем судочинства НШС Тетяна Фулей, національна менеджерка проектів у сфері верховенства права та прав людини Координатора проектів ОБСЄ в Україні Наталія Беца, а також представники органів правосуддя з різних регіонів країни. З учасниками заходу міркуваннями щодо змісту навчальних матеріалів поділилася і голова Закарпатського апеляційного суду Ганна Фазикош, котра теж є членом робочої групи.

У ході засідання було обговорено структуру та сформовано проєкт програми тренінгу, уточнені формулювання навчальних цілей та вибрані методи викладання, які відповідатимуть задачам програми та меті курсу.

Засідання групи завершилося постановкою завдань для самостійної роботи членів групи розробників (щодо мінілекцій, уточнення практичних завдань, питань для клікерного опитування тощо).