flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Шановні учасники судових проваджень!

03 листопада 2021, 12:39

Просимо звернути увагу, що у зв’язку із необхідністю вчасної реєстрації процесуальних документів у Закарпатському апеляційному суді встановлено граничний час для приймання канцелярією апеляційних скарг у цивільних справах, а також апеляційних скарг на ухвали слідчих суддів місцевих судів у кримінальних провадженнях.

Вищезазначені документи приймаються у робочі дні:

  • з понеділка по четвер із 8.00 до 16.00;
  • у п’ятницю з 8.00 до 15.00.

Після зазначеного часу (тобто після 16-ї години в понеділок-четвер та 15-ї години у п’ятницю) всю вхідну кореспонденцію, в тому числі апеляційні скарги та інші, передбачені законодавством процесуальні документи, що подаються до суду і можуть бути предметом судового розгляду, можна залишити у поштовій скриньці. Вона встановлена на першому поверсі адмінбудівлі суду в доступному для відвідувачів місці.

Звертаємо Вашу увагу, що вся поштова кореспонденція, яка надходить до поштової скриньки, підлягає обов’язковій реєстрації в Автоматизованій системі документообігу суду.

Також нагадуємо, що під час карантинних обмежень, які діють в суді з метою попередження розповсюдження захворюваності на COVID-19, учасникам судового засідання та відвідувачам рекомендовано подавати документи виключно через поштову скриньку.