flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Делегація суддів загальних судів Закарпаття на з’їзд суддів України сформована

30 листопада 2021, 09:46

Учора відбулися Спільні збори суддів місцевих загальних судів Закарпатської області, на яких обрали делегатів на ХІХ позачерговий з’їзд суддів України.  

Так, інтереси суддівської спільноти регіону будуть представляти судді Володимир Леньо (Виноградівський районний суд), Ольга Бобик (Іршавський районний суд), Іван Котубей (Мукачівський міськрайонний суд) та Ярослав Орос (Хустський районний суд).

Нагадаємо, напередодні збори суддів Закарпатського апеляційного суду обрали свого представника для участі у з’їзді найвищого органу суддівського самоврядування. За результатами таємного голосування ним став Іван Феєр, суддя судової палати з розгляду кримінальних проваджень та справ про адміністративні правопорушення.

Делегатів із обранням привітала очільниця апеляційної установи області Ганна Фазикош, яка побажала колегам злагодженої та результативної роботи на зібранні.

Нагадуємо, відповідно до рішення Ради суддів України ХІХ позачерговий з'їзд суддів України відбудеться 22-23 грудня 2021 року в Києві. До порядку денного зібрання включено питання про обрання членів Вищої ради правосуддя.

Пресслужба Закарпатського апеляційного суду