flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Для членів Ради суддів України провели екскурсію історичною будівлею апеляційного суду

30 листопада 2021, 13:08

25-26 листопада Закарпатський апеляційний суд приймав почесних гостей – членів Ради суддів України, які зібралися в Ужгороді на черговому засіданні. Перед початком заходу для учасників зібрання провели коротку екскурсію будівлею суду, яку звели у 20-х роках минулого століття. Вона належить до комплексу Малий Галагов – урядово-житлового кварталу, збудованого владою Чехословаччини.

У ролі гідів під час екскурсії виступили голова апеляційного суду Ганна Фазикош та судді Олена Кожух, Іван Стан і Роман Кондор. Понад півтора десятка представників судових установ із різних регіонів країни оглянули робочі кабінети суддів та судові зали, що знаходяться в майже столітній  будівлі старочеської забудови.

Учасники заходу також зустрілися із суддівським корпусом апеляційної інстанції, де голова РСУ Богдан Моніч висловив позицію органу суддівського самоврядування щодо подальшого руху судової влади в умовах чергової судової реформи. Окрему увагу було приділено питанню належної оплати праці працівників апарату судів.

Більше фото дивіться за посиланням…