flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Триває VII-й Cудовий форум – Судова система: глобальна та національна трансформація

16 листопада 2018, 15:14

15-16 листопада 2018 року в місті Київ проходить VII Судовий форум присвячений обговоренню глобальної та національної трансформації судової системи України.

Форум покликаний стати майданчиком для експертних дискусій і обміну думками суддів, адвокатів, прокурорів, представників юридичного бізнесу, органів влади, відомих вчених, вітчизняних і міжнародних фахівців.

Закарпатський апеляційний суд на VII Судовому форумі  представляє Ганна Фазикош.

Серед присутніх фахівців: Андрій Стельмащук – Президент Асоціації правників України, Анна Огренчук  - член ради з питань судової реформи при Президентові України, голова Комітету АПУ з процесуального права, Микола Оніщук – ректор Національної школи суддів України, тощо.

Впродовж двох днів учасники заходу обговорять головні здобутки судової реформи і подальші кроки у цьому напрямі, зокрема міжнародний та український досвід. На обговорення винесені питання щодо інформаційних технологій на службі правосуддя, виклики та можливості для судової системи України, судові спори в епоху інформаційних технологій, тощо.

Учасники сфокусуються на проблематиці конституційного судочинства та головному індикаторі ефективності судової системи –виконанні судових рішень.

 

 

Прес-служба Закарпатського апеляційного суду.